Банер
Банер
Loading...

Війна на проектах в освіті

  Війна освіту також не обійшла… 

У Вінницькій ІТ-Академії це відобразилось на організації навчання - на тому, які проекти роблять студенти. Думки про те, як перемогти російського ворога не покидають ні на хвилину студентів і викладачів. Усі мріють про якомога швидку перемогу і можливість жити повним життям.

Знайомтесь з одним із курсових проектів - WarMap, який розробила команда студентів із програмістів, тестувальників, веб-дизайнерів та проджект-менеджерів ІТ-Академії після 4-х місяців навчання.

Мета проекту - показати користувачу, яка частина площі обраної ним країни була б окупована на конкретний час, якби росія вторглася у його країну та кількість жертв і поранених на поточний момент. На сайті відображається актуальна на поточний час карта України з відміченими червоним кольором окупованими областями та АР Крим. Користувач може вибрати мову навігації (Англійська мова - must have -це інструмент для комунікації та саморозвитку). При виборі країни,вона збільшується і відображається з відміченими червоним кольором площею,яка відповідає площі тимчасово окупованих територій України. В додатковому вікні з’являється інформація про площу і про відсоток або кількість таких країн, які були б окуповані (у випадку, якщо площа обраної країни менша за площу тимчасової окупації).

Надалі команда планує розширити функціонал, щоб користувач даного сервісу міг побачити і усвідомити, яких би втрат зазнала конкретна країна, якби на неї напала держава-терорист - росія. Це втрати не тільки території і людях, а й в освіті, культурі, промисловості тощо.

 Вінницька ІТ-Академія робить усе можливе, щоб сформувати надійний айтішний тил для українських захисників і в квітні запустила для біженців, які постраждали від війни з росією, програму підготовки із супроводом до працевлаштування - Доброго вечора - ми з України.

 І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам! Підтримайте ініціативу Вінницької ІТ-Академії допомоги ЗСУ: https://mre.uspih.vn.ua/. Ми постійно виготовляємо патріотичні брендові футболки кошти з яких ідуть на виготовлення спеціальних сухпайків для українських захисників - каталог футболок.

*ВАЖЛИВО - не користуйтесь російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно

Ми у соцмережах:  YouTube         Facebook      Instagram              Telegram-канал

 


Вибрати мову

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер