Банер
Банер
Loading...

ПРАЦЮЄМО ЗАДЛЯ ПЕРЕМОГИ!

Соціально відповідальний бізнес під час війни! Економіка задля перемоги!

  Війна призупинила чимало ніш малого та середнього бізнесу. Утім життя в країні триває, а українські підприємці пристосувались та почали ще більш плідно працювати над відновленням роботи.

  Вінницькі підприємці об'єдналися та ініціювали благодійний проект “Зимове містечко ринок їжі та хенд-мейд OPEN-AIR “VIN BOX PARK”, мета та завдання якого є сприяння соціального підприємництва у м. Вінниця, підтримки ЗСУ та створення робочих місць.


  Учасники проекту - це представники соціального підприємництва, організації та підприємці, які допомагають ЗСУ та вимушено переселеним особам. Це соціально відповідальний бізнес, що створить додатково понад 100 робочих місць для Вінничан та ВПО.

  Містяни матимуть змогу не тільки підтримати окремих підприємців, а й глобально зробити свій внесок у покращення економічної ситуації в країні. Адже бізнес, що повноцінно функціонує, може сплачувати податки в бюджет і тим самим бути драйвером економіки.

 Крім податків, та створених нових робочих місць, проект перераховує частину  коштів від реалізації проект на підтримку ЗСУ.

На жаль, цьогоріч не до гучних святкування, але життя продовжується, а діти заслуговують мати дитинство  навіть у такі нелегкі часи!

Тому, в рамках проекту працюватимуть заклади громадського харчування, українські виробники крафтової продукції та сувенірів.

Відкриття 16.12.2022, площа Гагаріна (ЦУМ)

 Ніяких гучних гулянь, музики та шоу, лише корисне та активне проведення часу з сім'єю та друзями. Що створює можливість відпочити та внести свій внесок у перемогу.

 Все буде Україна!

 

Посилання на соц. мережі:

-          сторінка Громадської організації «Центр молодіжних ініціатив «ТОП МОЛОДЬ»: https://www.facebook.com/PO.Top.Youth

-          сторінка благодійного проекту “Зимове містечко ринок їжі та хенд-мейд OPEN-AIRVIN BOX PARK”: https://www.facebook.com/zymove.mistechko.vn

інстаграм: https://www.instagram.com/zymove.mistechko.vn/?fbclid=IwAR0dTZoY3hS_KSaFks3Cz5u2ESs1HGy3Tpu-tzQJi-RGc-jxdwtZHTWi4L8

-          подія проекту “Зимове містечко ринок їжі та хенд-мейд OPEN-AIRVIN BOX PARK”: https://www.facebook.com/events/1344185386318160/?ref=newsfeed


Вибрати мову

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер