Банер
Банер
Loading...

За порушення платниками Вінниччини граничних строків розрахунків у сфері ЗЕД до бюджету сплачено 2,3 млн грн пені

Управління податкового аудиту ГУ ДПС у Вінницькій області інформує   Законом України №2260 “Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей податкового контролю та адміністрування податків, зборів та єдиного внеску під час воєнного, надзвичайного стану” від 12.05.2022 року передбачено, що з 27.05.2022 року поновлюється можливість проведення документальних позапланових перевірок платників податків, за якими отримано податкову інформацію, що свідчить про порушення платником валютного законодавства в частині дотримання граничних строків надходження товарів за імпортними операціями та/або валютної виручки за експортними операціями.

Так, за результатами проведеної роботи з питань валютного нагляду на Вінниччині протягом  2022 року проведено/взято участь у 49 перевірках,  в т.ч. планових - 14 та позапланових - 35.

За результатами перевірок нараховано 3,3 млн грн пені за порушення граничних строків розрахунків у сфері ЗЕД, узгоджено 3,2  млн грн пені за порушення строків розрахунків  (за актами перевірок поточного року) -. або  97 % від нарахованих.

За перевірками поточного року сплачено до державного бюджету 2,3 млн грн пені за порушення строків розрахунків.


Вибрати мову

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер