Банер
Банер
Loading...

Група компаній «Автострада» продовжує відновлювати об’єкти дорожної інфраструктури України

   Начальник ОВА Сергій Борзов інформує: група компаній «Автострада» розпочала відновлення української інфраструктури ще в одній області — забезпечують проїзд трасою М-21 "Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський" на Житомирщині.

Це одна з ключових артерій з великим навантаженням. Аби не допустити пересування техніки загарбників, міст на автотрасі підірвали під час гарячої фази війни у регіоні. Тож ділянку доводиться об'їжджати іншими дорогами, а це додаткові 30 км.

Як повідомляє «Автострада», наразі робимо тимчасовий об'їзд. Фактично — повноцінну ділянку дороги. Вона буде двосмуговою задля того, щоб пропускати транспорт одночасно в обидві сторони. Також об'їзд заасфальтуємо. На ці роботи у нас піде до півтора тижня часу.

Тимчасовий автошлях функціонуватиме, поки не буде побудовано новий міст — а його треба споруджувати з нуля, оскільки пошкоджені вертикальні опори.

Також наші фахівці обстежують і роблять ямковий ремонт на дорозі М-21 — це стосується тих ділянок, на яких роботи останніми роками не проводились.

Наступні наші кроки по організації безпечного пересування областю — спорудження мостів на дорогах Р-02 "Київ-Овруч" та М-07 "Київ-Ковель-КПП "Ягодин". На відміну від траси М-21, куди окупанти не дійшли зусиллями наших ЗСУ, ці автодороги пошкоджені ворогом. Зараз їх розміновують та обстежують сапери. Як тільки ми отримаємо їх дозвіл, одразу станемо до відновлення автотрас.

Тримаймося!

Все буде Україна — відновимо її разом!


Вибрати мову

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер