Банер
Банер
Loading...

Кумбари (ресторан) - І.Богуна, 2

Адреса: 21000, м. Вінниця, вул. І.Богуна, 2

Телефон: (0432) 35-11-28

Час роботи: ПН-Нд: з 11.00 до 01.00 ночі

Опис діяльності:

Ресторан перейменовано в "La Provence"

Європейська і українська кухні

На прекрасному березі річки Південний Буг в місті Вінниця розташований ресторанно-дискотечний клуб «Кумбари». Свого часу власником цього місця був чоловік, який носив прізвище Кумбари. Звідси і назва клубу і ресторану «Кумбари». За короткий строк заклад став популярним серед вінничан та гостей міста. Свого часу в місті Вінниця побували президенти нашої країни - Кравчук Л.Д. та Кучма Л.Д.. ресторан «Кумбари» удостоївся честі приймати цих важливих гостей.

Торік ресторан «Кумбари» після капітального ремонту кардинально поміняв свій інтер'єр. Внутрішній простір всіх приміщень було перебудовано за новим проектом. В результаті відвідувачі отримали шикарний банкетний зал на 120 посадочних місць, всі VIP-кімнати з окремим входом на 30 і на 12 посадочних місць. Тут новий сучасний і модний дизайн, дорогі меблі, текстиль і посуд.

Якщо ви відвідаєте ресторан «Кумбари», то перше що приверне увагу, буде шикарний дизайн, затишна атмосфера, увага персоналу. Тут ви можете спробувати більше 60 різних страв і «Фіш меню». Відпочинок в ресторанному комплексі «Кумбари» - це і прекрасна музика, яка подарує Вам відчуття радості і легкості. У цьому закладі Ви можете пообідати, відпочити, відсвяткувати ювілей або весілля, також приймаються колективні заявки на різні шоу . Бажаючих продовжити святковий вечір запросять в диско клуб «Кумбари». У весняно-літній період є можливість відпочити на літній терасі, яка обставлена ​​сучасними меблями.

Ресторан працює з 11 ранку до 1-ої години ночі. Для постійних клієнтів діють знижки.

Карта проїзду: Показати на карті

Вибрати мову

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер