Банер
Банер
Loading...

Про особливості набуття статусу резидента Дія Сіті

Вінницька ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області звертає увагу платників про необхідність дотримання граничних термінів подання заяви про перехід юридичної особи на оподаткування як резидента Дія Сіті або відмову від такого оподаткування.

Нагадаємо, що заява подається до контролюючого органу за податковою адресою такого платника засобами електронного зв’язку в електронній формі не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу, а у разі відмови від оподаткування як резидента Дія Сіті – платника податку на особливих умовах резидента Дія Сіті не пізніше ніж за 10 календарних днів до початку нового календарного року.

Розгляд Заяви здійснюється контролюючим органом після її надходження засобами електронного зв’язку в електронній формі. З формою заяви можна ознайомитися на сайті ДПС України (ідентифікатор форми документа J1309001). Рішення про погодження (відмову у погодженні) заяви надсилається юридичній особі у порядку, визначеному статтею 42 розділу ІІ Податкового кодексу України.

 


Вибрати мову

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер