Банер
Банер
Loading...

Про взяття на облік у податкових органах юридичних осіб, їх відокремлених підрозділів та ФОП у період дії воєнного стану

Вінницька ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області  повідомляє, що тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного, надзвичайного стану на території України для контролюючих органів припиняється перебіг строків, встановлених для взяття на облік у контролюючих органах юридичних осіб та їх відокремлених підрозділів як платників податків та зборів за основним місцем обліку, або фізичних осіб - підприємців за податковою адресою та передачі даних про взяття на облік таких платників податків у контролюючих органах до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань - таку норму передбачено п.п. 69.19 п. 69 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ).

Відповідні зміни до ПКУ внесені Законом України від 15 березня 2022 року № 2120-IХ  «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану», відповідно до яких тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного стану на території України, справляння податків і зборів здійснюється з урахуванням особливостей, визначених у п. 69 підрозд. 10 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ.


Вибрати мову

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер