Банер
Банер
Loading...

польові навчання «Медсанбат»

   На військовому полігоні, що знаходиться біля с. Якушенці, 8 травня пройшли військово - польові навчання

«Медсанбат» спільно з НАТО,

   до яких залучились представники Народної Самооборони Вінницького району на чолі з Кирничним С.Ю., Вінницької обласної Самооборони, різні військові підрозділи та медичні працівники. Тренували учасників 9 тренерів, серед яких були і представники військових сил США. Метою навчань було зниження смертності та інвалідності на полі.

  Українські та американські інструктори з залученими лікарями-військовослужбовцями протягом п'яти днів вивчали та практично відпрацьовували сценарії по системам cls (рівень звичайного солдата) і tactical medicine, що відповідає рівню бойового медика.

  "Ми працювали якісно, обмінялися досвідом з військовими практикуючими лікарями. Такий формат дозволяє постійно вдосконалювати наш курс. Ми побажали учасникам берегти себе, адже тепер вони, лікарі, - ангели-хранителі бійців на передовій", - зазначив інструктор Дмитро Андрощук.


   Важливо додати, що до цього "Медсанбат" вже неодноразово проводив навчання для військовослужбовців і військових лікарів на полігонах Збройних сил України і безпосередньо в зоні АТО. Це дозволило підготувати особовий склад і кваліфікованих польових медиків до надання невідкладної допомоги в умовах бою.

Вибрати мову

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер