Банер
Банер
Loading...

Кубок Федерації шашок Вінниччини

  У недiлю, 27 грудня 2015 року, в клубi-ресторанi “Prime” у Вiнницi вперше вiдбувся турнiр з шашок-100 “Кубок Федерації шашок Вінниччини”.

Участь по персональним запрошенням взяли 9 найсильнiших гравцiв Вiнницi. За iнiцiативи Андрiя Щербатюка, Президента ФШВ, цим святковим турнiром шашкiсти областi завершили 2015 рiк. Слiд вiдзначити, що такого надзвичайно сильного складу вже багато рокiв через рiзнi причини не збиралося у обласних турнiрах.


   Змагання за почесний кубок вiдбувались з використанням сучасних електронних годинникiв з контролем часу 10 хвилин на партiю + 10 секунд за кожний хiд. Пiсля змагань у двох групах, що принесли несподiванi та навiть сенсацiйнi результати, за регламентом, був проведений плей-офф раунд (пiвфiнали та фiнали) для визначення пiдсумкових результатiв. Все це виглядало надзвичайно динамiчно та весело.

   Рейтинг-фаворит змагань Денис Шкатула пiдтвердив свiй клас, перемiгши у фiнальному двобої Олега Абрамова та здобувши перший Кубок Федерацiї. Молодий Вiталiй Луценко, нещодавнiй учасник фiналу Чемпiонату України-100, посiв третє мiсце, подолавши Сергiя Юрченка. Треба зазначити, що цi двоє у груповому раундi залишили позаду себе досить сильних гравцiв. У плей-офф за 5-8 мiсце Микола Степанюк випередив Василя Пiкiняра, Дмитра Мариненка та Юрiя Синявського. Призери змагань отримали медалі та солідні грошові призи.


   Федерація шашок Вінниччини висловлює подяку керiвництву клуба-ресторана “PRIME”, у якому вiдбувся передноворiчний турнiр.

Вибрати мову

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер