Банер
Банер
Loading...

«Інтернет-Вершки» №16

 Ми продовжуємо наш марафон за новими знаннями в передачі «Інтернет-Вершки»!

   Перший матеріал нашого огляду ми присвячуємо правильному і своєчасному харчуванню озимої пшениці. Публікація на порталі журналу «Агроном» так і називається: «Системи удобрення пшениці та їх вплив на продуктивність культури»


https://crazyagro.com/systemy-udobrennya-pshenyci/

 «Кореневі гнилі: як уникнути зустрічі» - інтригуюча назва публікації на сайті журналу «Інфоіндустрія». Вважаємо що цей матеріал стане в нагоді багатьом агрономам:

https://crazyagro.com/korenevi-gnyli-yak-unyknuty-zustrichi/

   Існують методи теоретичного розрахунку оптимальної щільності продуктивного стеблостою за приходом ФАР, вологозабезпеченістю, активністю та площею фотосинтезувальної поверхні посіву. Формування на полі оптимальної щільності продуктивного стеблостою повинно бути тією базою, на якій необхідно будувати всю лінію технологічних розрахунків, а можливість її досягти — критерієм, за допомогою якого потрібно оцінювати ефективність технології вирощування зернових. Стаття на сайті газети «Агробізнес Сьогодні» під назвою: «Оптимальна щільність продуктивного стеблостою» чекає на вас:

https://crazyagro.com/ optymalna-shchilnist-produktyvnoho-steblostoyu/

 «Наша технологія вирощування кукурудзи забезпечує середню врожайність на рівні 15 т / га. У цьому році на кращих полях очікуємо 18-20 т / га », - розповідає Сергій Соценко, один з трьох братів-фермерів із Скадовського району Херсонської області в матеріалі: «Сама інтенсивна технологія вирощування кукурудзи в Україні» на порталі журналу «Пропозиція»:

https://crazyagro.com/intensyvna-technologia-vyroshchuvannya-kukurudzy/

 «Все про дизильне пальне» можна дізнатися на одному з ресурсів порталу «ЗЕРНО», знайдіть час, щоб прочитати цю пцблікацію!

https://crazyagro.com/solarka-za-standartom/

 Наприкінці нашої передачі, декілька слів про трактори! Переваги та недоліки гусеничних тракторів у розрізі економічної доцільності їх використання в публікації під назвою «Тракторні нюанси». Читайте на порталі аграрної газети «Агробізнес Сьогодні»

https://crazyagro.com/traktorni-nyuansy/

 Ми прощаємося з вами…до нових цікавих зустрічей у передачі «Інтернет-Вершки» і на сайті www.crazyagro.com


Вибрати мову

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер